Jeroen Van den Bogaert volgt Erik Van der Vloet op als schepen

Op 30 april 2020
Jeroen Van den Bogaert wordt de nieuwe schepen voor N-VA in het gemeentebestuur van Baarle-Hertog. Hij volgt Erik Van der Vloet op.
 
Jeroen Van den Bogaert zal als opvolger van Erik Van der Vloet op 7 mei de eed afleggen als lid van de gemeenteraad en OCMW-raad van Baarle-Hertog. De coalitiepartijen N-VA en Forum+ dragen Jeroen Van den Bogaert voor als voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Als de OCMW-raad zijn voordracht goedkeurt op 7 mei, wordt hij van rechtswege toegevoegd aan het college van burgemeester en schepenen.
 
May Mathijssen neemt de taak over van Jeroen als lid in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst.
 
Wie is Jeroen?
 
Jeroen Van den Bogaert is geboren in Boom, opgegroeid in Eikevliet, een gehucht wat bij de gemeente Bornem hoort in Klein Brabant.

In 2006 heeft hij zijn man, Matthieu Trum, leren kennen waar hij ondertussen bijna 11 jaar in Baarle-Nassau met getrouwd is. Matthieu is afkomstig uit het Nederlandse Vught.

Vanaf juni 2018 zijn ze in Zondereigen komen wonen.

Jeroen is al enkele jaren overtuigd lid van de N-VA. Zelfs toen hij in Nederland woonde is hij lid gebleven. Helaas zonder een actieve rol te kunnen spelen. Nu hij weer naar België verhuisd is, heeft hij meteen contact opgenomen met de lokale afdeling om weer actief lid te worden. Met plezier heeft hij zijn schouder gezet onder de lokale afdeling hier in Baarle-Hertog & Zondereigen. Hierdoor is hij in deze korte tijd bestuurslid en Communicatieverantwoordelijke geworden. Hij verzorgt voor de afdeling de communicatie, sociale media en samen met zijn man houden zij de website up to date.

Sinds 1 november 2019 is hij parlementair medewerker van Tine van der Vloet in het Vlaams parlement.

 
Wie is May?
 
May is geboren en getogen in Baarle-Hertog. Ze komt uit een groot gezin met 8 kinderen. Doordat ze de jongste is met 7 oudere broers heeft May haar mannetje leren staan waardoor ze ook van aanpakken weet. Ze is moeder van Heidi en de trotse oma van Milan. Al is May met pensioen, ze blijft steeds lekker actief bezig als lid van KVLV, OKRA, en bestuurslid en vrijwilliger bij Samana.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is