N-VA Baarle-Hertog & Zondereigen stelt top 3 voor

Op 5 september 2018, over deze onderwerpen: Baarle-Hertog, Verkiezingen 2018, Zondereigen

Op de algemene ledenvergadering van de N-VA Baarle-Hertog & Zondereigen is de kandidatenlijst voor de verkiezingen op 14 oktober unaniem goedgekeurd.

Graag delen wij met u alvast onze top 3.

 

Als lijsttrekker is voorzitter Philip Loots naar voren geschoven. Als medeoprichter van de N-VA in Baarle-Hertog weet hij perfect wat er leeft binnen het dorp en heeft hij de nodige politieke ervaring om de lijst te trekken.

 

Op plaats 2 staat de 20-jarige studente Silvie Segers uit Zondereigen, als leiding bij de KLJ is Silvie sociaal geëngageerd en vindt ze het belangrijk dat kinderen op een veilige manier kunnen spelen en naar school kunnen.

 

Ook de op de 3de plaats hebben we een nieuwkomer, namelijk Jeroen Raeijmaekers. 21 jaar, geboren en getogen in Baarle-Hertog. Jeroen gaat voor een betere samenwerking met Baarle-Nassau, ondersteunen van verenigingen en ondernemingen en de ouderen in de samenleving en aangenamere dorpskern.

 

Met deze top 3 wil N-VA Baarle-Hertog & Zondereigen een duidelijk signaal geven dat politieke vernieuwing en verjonging zich opdringt binnen onze gemeente. De kaart van verjonging in combinatie met ervaring wordt dan ook volop getrokken.

Verder is de lijst een mooie mix van 6 mannen en 5 vrouwen uit alle lagen van de bevolking met zowel nieuwkomers als vertrouwde gezichten uit Baarle-Hertog en Zondereigen.

 

De verdere lijst zal komende dagen verder bekend gemaakt worden, net als ook het volledige programma van N-VA Baarle-Hertog & Zondereigen.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is